Головна » Статті » Всі статті

М'ЯСНІ СТРАВИ І ЗАКУСКИ
М'ЯСНІ СТРАВИ І ЗАКУСКИ

Для приготування холодних м'ясних страв і закусок використовують гастрономічні продукти (шинку, ковбасу, буженину), м'ясні відварні і смажені (яловичину, свинину, телятину, птицю), дичину і кролика — смажені, а також субпродукти (язики, печінка).

Норми виходу основного .продукту холодних страв і закусок — 50, 75 г, паштетів — 30, 100 г на порцію, холодцю — 100, 150 г на порцію, гарнірів — 50, 75, соусів — 25, З0, 40 г.

Окіст або корейка, або грудинка з гарніром

Окіст сирокопчений — 93 або копчено-варений — 99, або корейка — 94, або буженина — 76, або грудинка копчена — 96, шинка — 77, гарнір — 50, соус - 25. Вихід— 150.

Шинку (окіст, рулет), буженину, корейку нарізати тоненькими скибочками (2—3 на порцію), викласти на фарфорове блюдо овальної форми, поряд — букетами гарнір з 3—4 видів овочів — свіжі або солоні огірки, томати, нарізані часточками, зелений горошок, дрібно посічене м'ясне желе. Страву прикрасити листками салату або зеленню петрушки. Окремо подати соус хрін з оцтом.
Категорія: Всі статті | Додав: geoH (27/Сер/15)
Переглядів: 148 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]