|
Якісний підбір акордів від Григоріо
|
|
| grigorio | Дата: Вівторок, 07/Сер/12, 21:47 | Повідомлення # 1 |
 Майор
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Якщо Ви довгий час шукаєте акорди до пісні, але не знаходите, можете запросити мій підбір, безкоштовно!
Може не досить швидко, але максимально якісно!
Підібрана композиція буде розміщена в модулі акордів сайту (Акорди для гітари)
Залишайте в коментарі: назву і виконавця пісні, а також текст її!
Плюс інфу як звязатися з вами, щоб повідомити про підібрані акорди (е-мейл, вк, фб, ок, твіттер)
Про підібраність акордів буде повідомлено в спільноті сайту: vk.com/grigorio_site ПІДПИШІТЬСЯ!
Двічі писати НЕ потрібно, ВСІ заявки переглядаються, і будуть виконані з часом.
Подбор русскоязычных песен: Форум
Якщо не помітиш, що прийшов час – він піде, і ти навіть не встигнеш його провести. © http://grigorio.at.ua
|
| |
|
|
| Гість | Дата: Вівторок, 19/Лис/13, 19:07 | Повідомлення # 31 |
|
Група: Гости
| Велике прохання!!!! Михайло Хома Слов'янка.
|
| |
|
|
| Гість | Дата: Середа, 26/Лют/14, 12:30 | Повідомлення # 32 |
|
| Будь-ласка підберіть аккорди до пісні з фільма "Спліт" "Кай-Я выпю всю твою кровь" дякую!!!
|
| |
|
|
| Гість | Дата: Середа, 26/Лют/14, 20:14 | Повідомлення # 33 |
|
| Будь ласка, допоможіть. Марія Бурмака "Хранителі надії"
ніби в дивному полоні, ми у неба на долоні... кожен з нас розуміє, це - назавжди, нас не зупинити Ночі, дні, вітри солоні нам ніхто не заборонить жити, вірити і не здаватися, не боятися
Приспів Можеш не вірити, нам так відміряно на краю землі стояти і надію берегти може щоб вільними бути повинні ми зупинитись на хвилину, залишитись назавжди
захиститися від болю Ти зі мною, я з тобою запитання в кулак запускаючи не спиняючись Ти розірвеш чи загубиш перекреслиш те, що любиш Тільки потім не знатимеш голос чий плаче уночі
|
| |
|
|
| Гість | Дата: Неділя, 09/Бер/14, 16:17 | Повідомлення # 34 |
|
| Розберіть, будь - ласка, пісню з сватів 5 "Ти мой желанний, мой долгожданий"(у виконані Анни Кошмал) Наперед ДУЖЕ ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!Додано (09/Бер/14, 15:17) --------------------------------------------- Розберіть, будь - ласка, пісню з сватів 5 "Ти мой желанний, мой долгожданний"(у виконані Анни Кошмал) Наперед ДУЖЕ ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!
|
| |
|
|
| grigorio | Дата: Понеділок, 10/Бер/14, 23:25 | Повідомлення # 35 |
 Майор
| Шановні, вибачте, але часу зараз не маю, але скоро матиму канікули і всі подані заявки вищи будуть розглянуті і по можливості підібрані! Дякую за довіру, чекайте в 20-30 числах Березня! Підписуйтеся щоб бути в курсі: http://vk.com/grigorio_site
Якщо не помітиш, що прийшов час – він піде, і ти навіть не встигнеш його провести. © http://grigorio.at.ua
|
| |
|
|
| grigorio | Дата: Середа, 26/Бер/14, 23:45 | Повідомлення # 36 |
 Майор
| У зв'язку з підвищенням розсилання спаму, доводиться закрити доступ для публікацій гостям. Зареєструвавшись ви можете залишати коментар як користувач!
|
| |
|
|
| xxxcolinxxx | Дата: Вівторок, 08/Кві/14, 19:04 | Повідомлення # 37 |
|
Рядовой
Група: Пользователи
| Розберіть будь-ласка пісню Дижестив-Безумие+перебор-бой. после пьяного лета опадает листва уже не важно что я был не прав а ты была права Я сыт по горло и стынет голова но понимаю сам что это лишь игра
Не станет легче от промилле и сигар и проще думать что ты просто взрослым стал и это правда, но в душе ещё пацан тот ещё романтик, и вряд ли перестал
писать песни о любви, смотреть на звезды ждать рассветы на балконе и у двери считать шаги до следующей весны каждый раз думать о ней одной, надеяться на что то и понимать, синоним любви твоей-это безумие
что же можно ждать от этой осени когда все лето обмывали мелкие дожди вполне нормально, я уже привык привыкнуть легче нежели сдавливать свой крик
и как же радует эта тишина, опять в пустой квартире, опять всю ночь без сна и вроде вырос, но в душе ещё пацан тот ещё романтик, и вряд ли перестал
|
| |
|
|
| njlik | Дата: Понеділок, 17/Лис/14, 21:01 | Повідомлення # 38 |
|
Рядовой
| гурт дзвони - загадкова дівчина текст можна тут найти http://nashe.com.ua/song/4928Додано (17/Лис/14, 20:01) --------------------------------------------- Павло Табаков – Ти моя...чуєш тільки ти моя... дуже класна пісня
|
| |
|
|
| komalel | Дата: Понеділок, 24/Лис/14, 08:50 | Повідомлення # 39 |
|
Рядовой
| Оксана Білозір - Свіча , таби по словах(якшо можна так сказати) є але то не то. По акордах, пробував перебор такзвана 8-ка підходе гарно, але підібрав лише 4 акорди а далі ніяк...буду дуже вдячний...komalel@ukr.net
|
| |
|
|
| rvantkachuk | Дата: П`ятниця, 28/Лис/14, 16:34 | Повідомлення # 40 |
|
Рядовой
| можете кинути акорди гімну україни
|
| |